Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Websites

Design - technische realisatie - webhosting - onderhoud - vindbaarheid

M2 Advies & Design ontwerpt uw nieuwe website in diverse CMS-systemen zoals: Joomla, Drupal of Wordpress. Daarnaast ontwikkelen wij uw e-commerce (webshop) oplossing met de volgende systemen: Prestashop, Open Cart of Joomla/Virtuemart. We bepalen aan de hand van uw wensen met welk systeem we uw website of webshop gaan opbouwen. De door ons gebruikte systemen voldoen aan alle specificaties die tegenwoordig nodig zijn om succes op het internet te garanderen.

 

  • Joomla
  • Joomla / Virtuemart (webshop)
  • Drupal
  • Wordpress
  • Prestashop (webshop)
  • Open Cart (webshop)
  • Google SEO & Analytics
  • Adwords campagnes


Veel verschillende websites in allerlei prijsklassen

Bij M2 Advies & Design bent u verzekerd van kwaliteit en professionaliteit. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van webdesign. Bij M2 Advies & Design worden websites ontwikkeld voor de meest uiteenlopende ondernemers.  Wij bouwen websites voor de kleine ondernemer of ZZP’er, maar ook voor grote nationale bedrijven. Wat voor bedrijf u ook heeft, wij hebben altijd dezelfde uitgangspunten. Het is belangrijk dat uw website er verzorgd en professioneel uitziet, maar een website moet ook gebruikersvriendelijk zijn. Wij streven er naar de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, niet alleen voor de bezoekers, maar ook voor uzelf. Het design is bijzonder fraai en passend voor uw bedrijf en overeenkomstig met uw bestaande huisstijl. Bovendien bieden wij hoogstaande kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.

Websites snel gerealiseerd en scherp geprijsd

Wij ontwikkelen onze websites in een open-source omgeving en daarom kunnen wij de ontwikkelingstijd van een website beperken tot enkele weken. Door onze korte leveringstijd kunnen wij onze websites aanbieden tegen zeer interessante prijzen. Zo bouwen wij al websites vanaf € 800,-. Voor slechts € 800,- kan u dus al in het bezit zijn van een kwalitatief hoogstaande website die perfect  aansluit bij uw bedrijf.
Uw website wordt geheel gerealiseerd naar uw eigen huisstijl. Wanneer uw bedrijf niet over een huisstijl beschikt zorgen wij ervoor dat de website aansluit bij uw onderneming.  Een salarisadministrateur zal graag een zakelijk omgeving willen, terwijl bij een attractiepark een speelsere website past. Samen met u komen we tot een resultaat dat naadloos aansluit bij uw specifieke bedrijfsactiviteiten. Voor iedere branche is een passende en unieke oplossing te bedenken. Verder is gebruiksvriendelijkheid één van de belangrijkste speerpunten. U hoeft dus niet bang te zijn voor een onoverzichtelijk geheel. Kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en een aantrekkelijk en passend design gaan bij ons naadloos samen.

Een website in eigen beheer

Het is natuurlijk belangrijk dat u uw eenmaal gemaakte website zelf kunt aanpassen. Door het gebruik van CMS zijn al onze websites zeer goed zelf te beheren. Artikelen aanpassen, belangrijke informatie wijzigen of afbeeldingen toevoegen is heel gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Zonder extra technische kennis kunt u dus uw website beheren. Wanneer u vragen of problemen heeft kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht zodat we uw problemen kunnen verhelpen en u van extra informatie kunnen voorzien.

Onmisbaar: een webshop

Wij ontwikkelen niet alleen informerende websites, maar ook zogenaamde webshops. Deze websites hebben als doel het verkoopbaar maken van uw producten. De opzet van een webshop verschilt erg van een puur informatieve website. U streeft een ander doel na met uw webshop ten opzichte van een informatieve website. Het gedrag van de bezoekers van uw website is ook totaal verschillend en hier moet uw webshop op gebouwd en ontworpen zijn.
Met alle punten houden wij rekening wanneer wij een webshop voor u ontwikkelen. Het proces verloopt in samenwerking met u zodat u de webshop krijgt zoals u die wenst. Wij zorgen ervoor dat alle door u gewenste toevoegingen opgenomen worden in de webshop, inclusief de door u gewenste betaalmogelijkheden zoals betalen met iDeal of PayPal. Wij kunnen al uw wensen toevoegen zoals offerte-aanvraagformulieren en verzendmodules. Uw webshop sluit zo precies aan bij uw verwachtingen en wensen.


Bij M2 Advies & Designvinden we het belangrijk dat een nieuwe webshop zo gebruikersvriendelijk mogelijk is. De gebruikersvriendelijkheid moet gecombineerd worden met een verzorgde, duidelijke en aantrekkelijke vormgeving. Bezoekers van uw webshop moeten altijd weten waar ze bepaalde artikelen en informatie kunnen vinden en  alles moet eenvoudig te bereiken zijn. Het is belangrijk dat uw webshop soepel werkt met een voor de gebruiker eenvoudige interface.

Bij het ontwikkelen van een webshop zijn er verschillende zaken die van te voren moeten worden doorgenomen. Hoeveel artikelen wilt u bijvoorbeeld verkopen en wat voor artikelen? Samen met u nemen we alle benodigde informatie door zoals productfoto’s en bijbehorende productbeschrijvingen.  Door onze jaren lange ervaring hebben wij van M2 Advies & Design voor alle zaken en eventuele problemen een passende oplossing klaarliggen. Wij zijn overal mee bekend en wij voorzien u graag van een persoonlijk advies.