Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Websites

Design - technische realisatie - webhosting - onderhoud - vindbaarheid

 

Tjingo is een grote speler op de markt voor online reisbureaus. In 2011 is Tjingo door Zoover Awards (dé publieksprijzen voor reizend Nederland) uitgeroepen tot zowel ‘Beste online reisbureau’ als ‘Populairste online reisbureau’.

 

M2 Advies & Design is door Tjingo benaderd vanwege de flexibele werkhouding. Wij kennen geen 9-tot-5-mentaliteit. Bedrijven, zoals Tjingo, die met (zeer) korte deadlines werken, zijn bij M2 Advies & Design aan het goede adres! Voor onze opdrachtgevers staan wij letterlijk dag en nacht klaar.

 

Een populair online reisbureau moet snel op veranderingen kunnen inspringen. Dat betekent de website à la minute aanpassen. Geen probleem voor M2 Advies & Design! Met onze creativiteit creëren wij in korte tijd banners en ander beeldmateriaal voor de website van Tjingo. Grafisch vormgeving is niet voor niets onze specialiteit!

 

Tevens verzorgt M2 Advies & Design veel periodiek drukwerk voor Tjingo. Wij leveren briefpapier en enveloppen, maar ook kofferlabels en ticketmapjes. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de lay-out van de folder, de nieuwsbrief en het magazine er elke keer weer piekfijn uitziet.