Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Websites

Design - technische realisatie - webhosting - onderhoud - vindbaarheid

 

Style Hair Professionals is een groot kapsalonketen in Nederland. Met ruim 31 kapsalons in het noorden beheert Style Hair Professionals een groot deel van de kappersmarkt.

 

De directie van Style Hair Professionals heeft M2 Advies & Design benaderd om de vormgeving van alle media-uitingen van Style Hair Professionals, zoals posters, cadeaubonnen, advertenties en uithangborden, onder de loep te nemen. Alle media-uitingen van het kapsalonketen moesten een herkenbare en frisse uitstraling krijgen. Een uitstraling die past bij de huisstijl van Style Hair Professionals.

 

Daarnaast zijn wij gevraagd om de mailing voor Style Hair Professionals van begin tot eind te verzorgen. M2 Advies & Design dient ervoor te zorgen, dat de klanten van Style Hair Professionals de juiste post, zoals folders en (speciale) aanbiedingen, ontvangen. De gegevens dienen te kloppen en het drukwerk dient op tijd bij de klanten op de deurmat te liggen. Een proces dat tot in de puntjes nauwkeurig dient te worden uitgevoerd.

 

In een zeer korte periode hebben wij de grafische vormgeving naar de wensen van de directie van Style Hair Professionals gerestyled. Het (periodiek) drukwerk is bij M2 Advies & Design ondergebracht.