Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Websites

Design - technische realisatie - webhosting - onderhoud - vindbaarheid

  • Website: http://www.m2idee.nl
  • Werkzaamheden: Drukwerk - Vormgeving - Website - Banners - Marketing - Advies

 

M2 Advies & Design verzorgt voor diverse horecagelegenheden huis-aan-huis-reclame. Hierbij kunt u denken aan menukaarten en (speciale) aanbiedingen. Of u nu eigenaar bent van een pizzeria, steakhouse, grillroom, restaurant of cafetaria, wij zijn u graag van dienst bij het tot stand komen van uw menukaart en / of aanbieding(en).

 

M2 Advies & Design is bedreven in het maken van een drieluik menukaarten. Een drieluik menukaart is handig uit te vouwen en gemakkelijk op te bergen. Gaat u voorkeur uit naar bijvoorbeeld een menukaart van A4-formaat? Geen probleem! Ook die maken wij voor u!

 

Naast het verzorgen van reclamemateriaal voor horecagelegenheden, bent u bij M2 Idee ook voor promotiemateriaal voor op beurzen en andere evenementen aan het juiste adres. Van vakantiebeurs tot muziekevenement, wij regelen het zoals u het wenst! En wanneer u het wenst! Bij M2 Advies & Design kennen we geen 9-tot-5-mentaliteit.

 

Hebt u zelf geen beeldmateriaal voor uw reclamemateriaal? Ook dat regelt M2 Advies & Design! Bij ons vindt u alles onder één dak, dus hebt u ook één aanspreekpunt. Wel zo gemakkelijk!