Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Websites

Design - technische realisatie - webhosting - onderhoud - vindbaarheid

 

Bert Smit Reklame is een professioneel reclamebureau in Stadskanaal. Of u nu uw bedrijfsbus wilt laten beletteren, nieuwe gevelreclame op uw bedrijfspand wilt laten plaatsen of met een mobiel bill board een evenement wilt promoten, bij Bert Smit Reklame maken ze het zoals u het wenst. U kunt eveneens bij Bert Smit Reklame terecht voor uw vlaggen(masten), spandoeken, stickers, magneetplaten en lichtreclame.

 

M2 Advies & Design is door Bert Smit voor het restylen van zijn website benaderd. De website moest een frisse en eigentijdse uitstraling krijgen. Daarnaast moest de website Vlaggenvoordeel.nl, een onderdeel van Bert Smit Reklame, onder handen worden genomen. Vlaggenvoordeel.nl is een relatief jonge website en is nog onbekend. Zowel Vlaggenvoordeel als de websites van Bert Smit Reklame zijn SEO-technisch opnieuw geprogrammeerd. Beide websites zijn bij M2 Advies & Design in onderhoud.

 

Naast het ‘up to date’ maken van de websites, hebben wij voor Bert Smit Reklame een intern ordersysteem ontwikkeld. Het systeem houdt de gehele planning, vanaf het moment van de opdrachtbevestiging tot de levering van het product, bij. De directie kan altijd zien of alle orders volgens planning verlopen.

 

Alle problemen met computers en het interne ordersysteem worden bij M2 Advies & Design neergelegd.