Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Uw partner voor:

Webdesign • Vormgeving • Marketingadvies • Drukwerk • ICT beheer

Drukwerk Full-color of PMS

Visitekaarten • Briefpapier • Flyers • Folders • Magazines • Enveloppen • Autobelettering • Banners • en nog veel meer...

Marketing

Analyse • Doelstelling • Doelgroep • Campagnes • Resultaat • Succes

ICT beheer

Server/desktop oplossingen • Installate van software/hardware • Probleemoplossing • Backup oplossingen

Previous Next Play Pause
loading...
  • No nonsens

  • Scherpe prijzen

  • Meedenken in uw voordeel

  • Geen 9 tot 5 mentaliteit

M2 Advies & design: Keep it simple!

M2 Advies & Design staat voor kwaliteit en garantie dat u geleverd krjgt dat u mag verwachten. Wij denken altijd in het belang van de klant en doen dit tegen scherpe, marktconforme prijzen.

Lees meer

 

Tjingo is een grote speler op de markt voor online reisbureaus. In 2011 is Tjingo door Zoover Awards (dé publieksprijzen voor reizend Nederland) uitgeroepen tot zowel ‘Beste online reisbureau’ als ‘Populairste online reisbureau’.

 

M2 Advies & Design is door Tjingo benaderd vanwege de flexibele werkhouding. Wij kennen geen 9-tot-5-mentaliteit. Bedrijven, zoals Tjingo, die met (zeer) korte deadlines werken, zijn bij M2 Advies & Design aan het goede adres! Voor onze opdrachtgevers staan wij letterlijk dag en nacht klaar.

 

Een populair online reisbureau moet snel op veranderingen kunnen inspringen. Dat betekent de website à la minute aanpassen. Geen probleem voor M2 Advies & Design! Met onze creativiteit creëren wij in korte tijd banners en ander beeldmateriaal voor de website van Tjingo. Grafisch vormgeving is niet voor niets onze specialiteit!

 

Tevens verzorgt M2 Advies & Design veel periodiek drukwerk voor Tjingo. Wij leveren briefpapier en enveloppen, maar ook kofferlabels en ticketmapjes. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de lay-out van de folder, de nieuwsbrief en het magazine er elke keer weer piekfijn uitziet.

 

Simone FM is een jong, fris en spontaan radiostation. Met ongeveer 150.000 luisteraars per week is Simone FM dé populairste radiozender van Noord-Oost Nederland.

 

Bij Simone FM zijn wekelijks veel reclames en winacties. De reden dat zij op zoek zijn gegaan naar een grafisch full service bureau dat daadkrachtig te werk gaat en zonder enkel probleem opdrachten, kunnen realiseren. De geen 9-tot-5-mentaliteit van M2 Advies & Design maakt het mogelijk dat wij Simone FM de volgende dag het gevraagde werk kunnen leveren.

 

Wekelijks denken wij mee over nieuwe reclames en win-acties en leveren wij ad hoc diensten bij het radiostation af. Of het nu gaat om flyers, kalenders, t-shirten of banners voor de website, M2 Advies & Design levert de diensten die Simone FM nodig heeft èn wanneer zij het nodig hebben. Kwaliteit en snelle service kenmerken M2 Advies & Design en zorgen ervoor dat het radiostation goed voor de dag komt!

 

 

Bert Smit Reklame is een professioneel reclamebureau in Stadskanaal. Of u nu uw bedrijfsbus wilt laten beletteren, nieuwe gevelreclame op uw bedrijfspand wilt laten plaatsen of met een mobiel bill board een evenement wilt promoten, bij Bert Smit Reklame maken ze het zoals u het wenst. U kunt eveneens bij Bert Smit Reklame terecht voor uw vlaggen(masten), spandoeken, stickers, magneetplaten en lichtreclame.

 

M2 Advies & Design is door Bert Smit voor het restylen van zijn website benaderd. De website moest een frisse en eigentijdse uitstraling krijgen. Daarnaast moest de website Vlaggenvoordeel.nl, een onderdeel van Bert Smit Reklame, onder handen worden genomen. Vlaggenvoordeel.nl is een relatief jonge website en is nog onbekend. Zowel Vlaggenvoordeel als de websites van Bert Smit Reklame zijn SEO-technisch opnieuw geprogrammeerd. Beide websites zijn bij M2 Advies & Design in onderhoud.

 

Naast het ‘up to date’ maken van de websites, hebben wij voor Bert Smit Reklame een intern ordersysteem ontwikkeld. Het systeem houdt de gehele planning, vanaf het moment van de opdrachtbevestiging tot de levering van het product, bij. De directie kan altijd zien of alle orders volgens planning verlopen.

 

Alle problemen met computers en het interne ordersysteem worden bij M2 Advies & Design neergelegd.

 

 

Tirolreizen.nl is een online reisbureau dat in het organiseren van reizen naar muziekevenementen in het Oostenrijkse Tirol is gespecialiseerd. Per jaar reizen er tussen de 20 en 25 bussen met liefhebbers van Schlager af naar Tirol.

 

Tirolreizen.nl is een goed bezochte website. Om zijn bezoekers en klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, is M2 Advies & Design benaderd. De directie van Tirolreizen.nl heeft ons gevraagd de website overzichtelijker voor klanten te maken. Alle aangeboden reizen naar Tirol moeten duidelijk op de website worden gepresenteerd.

 

M2 Advies & Design heeft de website in een geheel nieuw jasje gestoken. De website heeft een frisse, nieuwe ‘look’ met herschreven teksten. Hierbij is rekening gehouden met de richtlijnen van Google.

 

Naast een frisse en overzichtelijke website heeft M2 Advies & Design tevens een boekingssysteem geïmplementeerd. Op de oude website van Tirolreizen.nl konden mensen niet online een reis boeken. Met het boekingssysteem is een arrangement naar één van de muziekevenementen in Tirol in een paar minuten geboekt. Klanten kunnen direct zien welke data en hoeveel plaatsen nog beschikbaar zijn.

 

M2 Advies & Design onderhoudt de website en denkt met de directie van Tirolreizen.nl mee hoe de website zichtbaar op de markt kan worden gezet. Behalve het ‘up to date’ houden van de website ontwerpen wij het promotiemateriaal, zoals folders en flyers.

 

 

 

Hendriks & De Jonge is al sinds 1959 een erkend interieurbouwbedrijf voor zowel bedrijven als voor zorg- en overheidsinstellingen en particulieren. In samenwerking met interieurarchitecten vervaardigen Hendriks & De Jonge interieur zoals de opdrachtgever het wenst. Of u nu een inloopkast, een keuken of een balie wilt laten bouwen, u bent van kwaliteit verzekerd.

 

M2 Advies & Design is gevraagd mee te denken over en mee te schrijven van de gehele marketingstrategie van Hendriks & De Jonge. Er moest een nieuwe website worden gebouwd, de media-uitingen dienden te worden gerestyled en de automatisering moest worden aangepast. Er is veel overleg geweest om alles in goede banen te leiden. Daar waar nodig hebben wij advies gegeven en oplossingen bedacht.

 

De website heeft een grote metamorfose ondergaan. De richtlijnen van Google zijn daarbij als uitgangspunt genomen. Tevens is er gelet op de gebruiksvriendelijkheid van de website voor de bezoekers.

 

Zowel het onderhoud van de website als het verzorgen van het drukwerk, zoals de enveloppen, het briefpapier, de visitekaartjes en de verhuisberichten, is bij M2 Advies & Design ondergebracht.